Welkom in de webshop van OSMC

Onze prijzen zijn inclusief btw

Cursusmogelijkheden

OSMC heeft een uitgebreid cursusaanbod, zowel voor beginners als gevorderden.

Uitgebreide informatiepagina’s vind je op de homepage, in de blauwe balk onder Programma’s.

Welke cursus of training jij nodig hebt, hangt af van je ervaring en je doel.
Weet je wat je wilt, dan kun je direct een cursus aanschaffen via de homepage.

Twijfel je nog? Ik investeer graag tijd in persoonlijk advies. Het belangrijkste is dat jij als cursist in de juiste cursus terechtkomt, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Stuur me je vraag via het contactformulier of via Whatsapp.
Je kunt ook vrijblijvend een belafspraak maken via info@marjoncosijn.nl.

Afspraak maken

Schrijfcoach sessie

€ 55,- per uur

Volg je een cursus bij OSMC en wil je extra feedback inkopen? Dat kan via deze route. Indien mogelijk wordt de sessie verzorgd door je persoonlijke schrijfcoach. Tenzij je een second opinion wilt.
Deze schrijfcoachsessies zijn ook beschikbaar voor niet-cursisten.

Nu aanschaffen

INEKE D’ACHARD VAN ENSCHUT

Ik ben zó blij met alle tips en opmerkingen. Na zo’n feedbacksessie kan ik mijn verhaal direct naar een hoger niveau brengen.

Je kunt bijvoorbeeld een tekst inbrengen die je schreef tijdens een van de OSMS-cursussen, maar ook een andere tekst. Geef aan op welke onderdelen van je tekst je graag professionele feedback wilt. Je schrijfcoach zal je informeren over wat er mogelijk is binnen één coachsessie. Dat is afhankelijk van het aantal pagina’s, de kwaliteit van je tekst en jouw eigen wensen.

LET OP: Een aangekochte coachsessie blijft drie maanden geldig. Er is geen restitutie mogelijk.

  • Inzicht in je eigen valkuilen en maniertjes
  • Beter zicht op je thema’s
  • Je werkt gericht aan verbetering van je schrijfstijl

Maidentrip

Semi-autobiografische roman

door Marjon Sarneel-Cosijn

Boek €21.95 incl. verzendkosten
Digitaal €4.99
Luisterboek €16.95
Streaming Storytel

Korte inhoud: In Maidentrip drijft de twintigjarige Heleen samen met haar moeder Fie een café in Terneuzen. Haar vader en haar halfbroer verdwenen al vroeg uit haar leven. Als op een winterse avond in 1974 de Griekse zeeman Dimitris de gelagkamer binnenstapt, wordt ze verliefd op hem. Heleen reist hem achterna en belandt uiteindelijk op het vrachtschip waarop hij als eerste stuurman werkt. Naarmate zij verder van huis is, wordt ze heftiger geconfronteerd met vragen over het verleden, terwijl het leven aan boord haar ook voortdurend voor verrassingen plaatst. Een heerlijke, beeldende roman die je in één adem uitleest.

Kies je voor de papieren versie dan krijg je die gesigneerd voor € 21,95 thuisgestuurd. Gesigneerd betekent dat het boek niet teruggenomen kan worden. Wil je het boek ongesigneerd, laat dat dan weten bij je bestelling.

Deze roman is een voorbeeld van een mix van fictie en waargebeurd. In de cursus Schrijf Je Verhaal werk ik volop met voorbeelden uit dit verhaal en laat je zien waar het misging en hoe ik het heb opgelost. Ook toon ik je aan de hand van deze roman hoe je jouw verhaal kunt vertellen, zonder dat je het achterste van je tong laat zien.

MAIDENTRIP kwam in 2009 uit bij Compaan uitgevers Maassluis. Tweede druk in 2009. Winnaar PZC-publieksprijs en genomineerd door de HvA voor Beste Debutant van het jaar.